Friday, 15 February 2013

Nak Tambah Pendapatan Suami

Niat nak bantu suami.. duduk umah dari tak dapat income apa2 boleh lah buat sikit-sikit buat belanja dapurkan.

Bayangkan jika sekiranya suami pergi dulu dari kita tanpa meninggalkan apa-apa dan kita pon tak pernah kerja mcm mana kan... sediakan payung sebelum hujan , sekurang-kurangnya kita juga ada simpanan tetap untuk kita dan anak-anak. 

Dulu saya pon tak terlintas nak kerja part time dirumah. Setelah si kembar membesar saya mula berfikir untuk buat sesuatu yang menguntungkan , apa saja nak beli atau makan kita sebagai ibu boleh tunaikan.. 
Saya makan shaklee dah lama so tak salah saya share pada kengkawan yang lain kehebatan vitamin ini dan membantu para para ibu mengambil supplement dengan betol dan membantu dalam masalah penyusuan dimana saya pon pergi seminar berkenaan penyusuan.

Permulaan saya cuma dapat dlm RM200 dan sekarang dah cecah 5 angka pon tak sampai setahun.
Memang berbaloi jadi ahli/member shaklee.. Dah komfom2 la dapat bli barang harga ahli kan.. Dan yg lebih best nyer dapat income besar stiap bulan walaupun buat biz secara part time je.. Ramai dah kawan2 yang join sy dapat RM800-RM1500 sebulan dari biz part time ni je.. SAPE nak bg kan?

Yang lebih best nyer, sangat senang nk jalan kan biz ni..
Keahlian Cuma RM65 tambah RM10 untuk starter kit sem msia , akan di hantar ke rumah

X perlu simpan stok kat rumah
X perlu susah payah bungkus n pos barang
100% biz dijalankan secara online
X perlu jumpa orang/customer
X perlu tinggalkan anak
Tunjuk ajar dan bimbingan diberikan secara percuma

Berminat? PM sy segera di FB 
https://www.facebook.com/azlina.aziz.336.. Insya Allah sy akan bantu tunjukkan jalannya bg yang benar2 ingin mencari duit tambahan , duplicate shja apa yg saya buat pasti anda juga berjaya..InsyaAllah. 

No comments:

Post a Comment